Print Page | Close Window

Adhesives not working

Printed From: HairBoutique.com
Category: Lace Front Wigs
Forum Name: Lace Front Wig Talk
Forum Description: Lace Front Wig Talk
URL: https://talk.hairboutique.com/forum_posts.asp?TID=76346
Printed Date: October 19 2019 at 9:27am


Topic: Adhesives not working
Posted By: BadandDarkSkinn
Subject: Adhesives not working
Date Posted: March 19 2013 at 5:56pm
I just started wearing lace closures, and I really like them but the problem is...I can't find a glue that works for me. First i tried the 30 sec glue worked horribly, then someone on the forum suggested orwg because i have extremely oily skin, that worked all of one day, then I tried ulta hold and that also held for one day, i don't know what else to try, I am thinking about just going back to the way i used to wear my weaves, with a little bit out in the top to cover my tracks, i really didn't want to do this as my hair has been growing under the closure, but I can't keep walking around with a closure that does not lay down! Any suggestions?

-------------
BadandDarkSkinned



Replies:
Posted By: DoctoredLocks
Date Posted: April 04 2013 at 10:42am
Have you tried the Liquid Gold brand? They even make a lace front glue that would work great for a closure.
http://www.doctoredlocks.com/product/Liquid-Gold-Lace-Front-Adhesive-Products


-------------




Posted By: BadandDarkSkinn
Date Posted: April 04 2013 at 2:26pm
I haven't tried this one yet! I'm willing to give anything a try at this point, also I heard Davlys is another good one, have you heard anything about this one?

-------------
BadandDarkSkinned



Print Page | Close Window